Kako bi mogao da izgleda novi Renault Megane Coupe?

Četvrta generacija modela Megane imala je svetsku premijeru na salonu u Frankfurtu. Renault je predstavio hečbek verziju sa 5 vrata, a zvanično nije bilo reči o kupeu. Ipak, francuski proizvođač navikao nas je na Megane sa 3 vrata, pa neće biti iznenađenje ako se uskoro pojavi i ova varijanta.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2015.

14:28

Default images
Renault Megane Coupe - spekulativni render (Theophilus Chin)

U međuvremenu, zaljubljenici u automobile spekulišu o dizajnu novog Megane kupea.

U tome im pomaže nezavisni dizajner Theophilus Chin koji je upotrebio svoju veštinu i maštu kako bi vizuelizovao ovaj model.
Renault Megane Coupe - spekulativni render (Theophilus Chin)
Automobil prikazan na njegovim renderima nešto je kraći od hečbeka. Dizajn je do polovine sličan kao na sportskoj GT verziji, dok se od "B" stubova dva modela razlikuju.

Zadnji bokovi su više naglašeni, a stop svetla su manja i diskretnija u odnosu na verziju sa 5 vrata.

Renault je najavio da će aktuelni Megane Coupe, koji je predstavljen 2008, ostati u ponudi još neko vreme. Da li ćemo i kada dobiti njegovog naslednika, pokazaće vreme.

Izvor: Theophilus Chin

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: