Redizajnirana Seat Ibiza u Srbiji

Od septembra, na našem tržištu dostupna je restilizovana Ibiza koja se može nabaviti po ceni od 12.915 evra, koliko košta model sa 5 vrata, 1.0 MPI benzincem sa 75 ks i paketom Refference.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 04.09.2015.

11:18

Default images

Model koji je redizajniran u maju 2015, stigao je u prodajne salone španske marke u Srbiji. Pored diskretnih estetskih promena na spoljašnjosti i uvođenja novih sadržaja, unapređena je i motorizacija.

Promene su obuhvatile nove farove sa dnevnim LED svetlima, branike, redizajnirane alu felne dimenzija 16 i 17 inča, a kupcima su na raspolaganju i dve nove nijanse sive i crvene - Moonstone Grey i Chilli Red.
Dizajneri su intervenisali i u unutrašnjosti automobila - restilizovani su volan, otvori za ventilaciju, instrument tabla i multimedijalnu uređaj.

Seat je poboljšao i bezbednost uvođenjem novih sistema asistencije, kao što je tehnologija za prepoznavanje znakova umora kod vozača i automatski sistem kočenja koji nakon udesa zaustavlja vozilo kako ne bi došlo do naknadnih sudara i povreda.

U ponudi je i najnovija generacija multimedijalnog sistema sa ekranom dijagonale 6,5 inča, USB i Bluetooth konekcijama, kao i Mirror Link tehnologijom povezivanja smartfon uređaja sa vozilom.
Paleta pogonskih grupa je obnovljene. Bazni 1.0 litarski trocilindarski benzinac, dostupan je u atmosferskoj verziji sa 75 ks (55 kW) i turbo varijanti, sa 110 ks (81 kW).

Najsnažnij benzinski motor je četvorocilindarski 1.4 TSI koji proizvodi 150 ks (110 kW) i 250 Nm.

U ponudi je i dizelaš 1.4 TDI sa 75 ks (55 kW) koji prema fabričkim podacima prosečno troši 3,4 l/100 km uz CO2 emisiju od 88 g/km.

Svi motori su u skladu sa EU6 normama.
Za kupce u Srbiji, ovlašćeni prodavac pripremio je 3 posebna paketa opreme u zavisnosti od njihovih potreba - Sky, Urban i Comfort. Promotivna cena paketa je od 499 - 999 eur. Za kupovinu vozila u saradnji sa Porsche Mobility paket po izboru je gratis uz dodatne povoljnosti:

1. SKY - metalik boja po izboru, panorama krov, naslon za ruku napred.
2. URBAN - metalik boja po izboru, unutrašnji i spoljašnji kolor paket (boje: velvet - bordo/ljubičasta ili bizmut - bež/zlatna).
3. COMFORT - metalik boja po izboru, zadnji parking senzori, zatamnjena zadnja stakla, naslon za ruku, ambijentalno osvetljenje.

Seat vozila na naše tržište stižu sa 5 godina garancije ili 100.000 km.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: