Toyota na sajmu u Frankfurtu 2015.

Na predstojećem Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu, koji počinje 15. septembra, Toyota će predstaviti novu generaciju modela Prius, hibridni RAV4 i unapređeni koncept C-HR, saopštili su iz japanske kompanije.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 02.09.2015.

12:58

Default images
Toyota RAV4 Hybrid

Izložbeni štand ovog proizvođača oblikuju dve dominantne teme - jedna je dalje širenje i obnova hibridnog asortimana. Druga je demonstracija unapređene Toyota Safety Sense aktivne bezbednosne tehnologije.

Prva zvezda postavke biće novi Prius, koji će na Sajmu automobila u Frankfurtu imati svetsku premijeru.
Koncept C-HR na sajmu u Parizu 2014.
Pored toga, posetioci će prisustvovati evropskoj premijeri modela RAV4 sa hibridnim pogonom i prezentaciji nove verzije C-HR koncepta hibridnog krosovera čija je prva varijanta predstavljena na pariskom auto-salonu 2014.

Nastavljajući sa razvojem Safety Sense tehnologije kroz ceo asortiman, Toyota u Frankfurt stiže da drugom generacijom koja obuhvata sistem za prepoznavanje pešaka i adaptivni tempomat, koji su pridodati već postojećim karakteristikama sistema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: