Renault Megane za 2016. spreman za sajam u Frankfurtu

Renault će imati dve značajne premijere na predstojećem frankfurtskom auto-salonu. Pored limuzine Talisman, posetioci štanda francuskog proizvođača po prvi put će moći da vide i novu, četvrtu generaciju kompaktnog modela Megane.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 28.08.2015.

13:50

Default images
Arhiva - Renault Megane iz 2014.

Novi Megane biće predstavljen 15. septembra, na konferenciji za medije koju će održati prvi čovek kompanije Renault Nissan, Carlos Ghosn.

Druga zvezda francuskog proizvođača na salonu biće Talisman, koji će se proizvoditi u sedan i karavan verziji.

"Megane 4 imaće veoma atraktivan, sportski izgled. Sa brojnim novim tehnologijama, lepo će se uklopiti u aktuelnu gamu naših vozila", izjavio je u maju prvi čovek dizajna francuskog proizvođača, Laurens Van Den Acker .

Hečbek će biti baziran na CMF mehaničkoj platformi koju koristi i Nissan Pulsar. Na taj način dodatno će se smanjiti troškovi proizvodnje, ali će i Megane biti lakši od prethodnika.

Unutrašnjost automobila biće unapređenja korišćenjem kvalitetnijih materijala, a broj dugmića i komandi značajno smanjen, s obzirom da će se funkcijama i sadržajima u vozilu upravljati preko velikog devetoinčnog displeja multimedijalnog sistema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: