FIAT 500X uz zvezde dens scene na Adi

Od četvrtka 27.avgusta u 20 h, pa sledećih 72 sata neprekidne zabave na Adi Ciganliji, održava se sedmi po redu festival dens muzike - Belgrade Foam Fest. Ovogodišnju zabavu na Adi upotpuniće i prisustvo modela FIAT 500X, Alfa Romeo Giulietta i Jeep Renegade.

Automobili

Izvor: PR

Četvrtak, 27.08.2015.

12:59

Default images
FIAT 500X

Osim što će biti u prilici da se bliže upoznaju sa novim modelima FCA Grupacije, koji će biti izloženi na Adi Ciganliji preko puta bine, posetioci će imati mogućnost da osvoje i prigodne nagrade.
Alfa Romeo Giulietta
Naime, svi oni koji su zanteresovani, mogu na licu mesta potražiti hostese koje će ih iznenaditi poklonima ako tačno odgovore na pitanja iz auto-industrije u vezi sa izloženim modelima.
Jeep Renegade
Pored toga, svako ko posle festivala donese ulaznicu ili promotivni materijal sa Belgrade Foam Festa kod nekog od ovlašćenih prodavaca kompanije FCA Srbija, može ostvariti besplatan prvi servis pri kupovini novog modela koji su u ponudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: