BMW: Digitalizacija u centru strateškog razmišljanja

Novi predsednik upravnog odbora BMW-a, Harald Kriger, želi da preusmeri strategiju tog nemačkog proizvođača automobila na digitalnu budućnost koja se očekuje u tom sektoru.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 05.08.2015.

13:23

Default images
BMW aplikacija koja obaveštava vozaèa o preostalom vremenu do pojave zelenog svetla na semaforu

"Mnoge tendencije su se intenzivirale, čak su doživele naglo ubrzanje. Pre svega, digitalizacija i propratne tehnologije donose velike promene i u vozila i u njihovu osnovnu ulogu u našim društvima", rekao je Kriger u obraćanju finansijskim analitičarima.

"Na toj osnovi, angažovali smo se da potpuno razmotrimo našu strategiju, ali je u ovoj fazi prerano govoriti o tome više", dodao je Kriger, a prenosi agencija Rojters.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: