Ugovor sa Amazonom težak 250 miliona dolara?

U medijima su se pojavile prve informacije o sumi koju su za prelazak na online TV servis Amazon Prime dobili Klarskon, Hamond i Mej.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.08.2015.

10:09

Default images

Kako piše Fajnenšal tajms, trojica bivših voditelja emisije Top Gear potpisali su trogodišnji ugovor vredan 250 miliona dolara (oko 227 miliona evra) koji podrazumeva snimanje 36 epizoda novog šou programa o automobilima.

To znači da bi novi serijal imao po 12 epizoda godišnje, što je više u odnosu na broj epizoda programa Top Gear u jednoj sezoni.

Novi šou program još uvek nema ime, ali poznato je da će u priču biti uključen bivši producent serijala Top Gear, Endi Vilmen. Ostaje da se vidi da li će možda biti angažovan i misteriozni test vozač, poput Stiga.

Novi šou počeće da se emituje 2016. preko Amazon Prime online TV servisa i biće dostupan širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: