BMW Serije 7 za 2016. biće predstavljen 10. juna

Tog dana bavarski proizvođač objaviće tehničke detalje i zvanične fotografije nove generacije svoje top limuzine, dok se svetska premijera očekuje u septembru, na auto-salonu u Frankfurtu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 02.06.2015.

11:08

Default images

Iako je BMW pokušao da sakrije od javnosti izgled nove Serije 7, krajem 2014. godine na Internet su dospele "špijunske" fotografije ovog modela, koje su nam otkrile dizajn vozila.

Proizvođač je u međuvremenu saopštio da je nova generacija i do 130 kg lakša od aktuelnog modela, zahvaljujući upotrebi plastičnih materijala ojačanih ugljeničnim vlakanima.

Za pogon će se koristiti najnovija generacija TwinPower Turbo motora, dok će se automobil oslanjati na samopodešavajući sistem vazdušnog ogibljenja.

Među novinama su opcioni laserski farovi, tehnologija koja omogućava parkiranje putem daljinskog upravljača kao i iDrive Touch Display multimedijalni sistem kojim se može upravljati pomoću gestova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: