Alfa Romeo Giulia - zavirite unutra

Proteklih dana uglavnom smo se bavili dizajnom eksterijera nove Alfe i preliminarnim tehničkim detaljima a sada smo u prilici da vidimo kako izgleda unutrašnjost ove sportske limuzine.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 26.06.2015.

10:01

Default images

Alfa Romeo je odlučio da nam postepeno otkriva svoj novi automobil. Najpre su objavljene fotografije ekstremne sportske verzije - Quadrifoglio Verde, ali smo ostali uskraćeni za izgled enterijera.

Sada nam je omogućeno da zavirimo i u kabinu modela Giulia. Prvi utisak je da je unutrašnjost skladnija od dizajna spoljašnjosti.

Enterijer je oblikovan tako da je komandna tabla orijentisana prema vozaču, što se i očekuje kod jednog ovakog modela. Interesantno je da se dugme za startovanje motora nalazi na volanu, na dohvat ruke.

Instrument tabla ima klasične analogne pokazivače broja obrtaja motora i trenutne brzine, dok se ostale informacije bitne za vožnju očitavaju na digitalnom displeju između njih.
Centralnom konzolom dominira veliki ekran multimedijalnog uređaja, blago zakošen prema vozaču. Pored menjača su smeštene DNA komande za promenu moda vožnje i komande pomoću kojih se vozač kreće kroz meni multimedijalnog sistema.

Mišljenja fanova verovatno će biti podeljena oko ručne kočnice - ona je u modelu sa fotografije elektronska.

S obzirom da je verovatno reč o najskupljoj verziji, proizvođač se potrudio da enterijer izgleda kvalitetno i elegantno, bez suvišnih detalja. Od materijala preovlađuje koža i Alcantara uz nenametljive ukrasne elemente od ugljeničnih vlakana.

Sve u svemu, nama se izgled enterijera dopada, a vama?

Saznajte više o novom modelu Alfa Romeo Giulia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: