Dacia priprema Duster "double cab"?

Nakon što je u oktobru 2014. Dacia predstavila Duster Pick-Up, na rumunskim putevima fotografisana je i "double cab" verzija ovog vozila.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 21.05.2015.

15:15

Default images
Foto: Gabriel Catalin/Facebook

Posle prezentacije prvog pik-ap modela jedna od zamerki ljubitelja automobila bila je nedostatak više prostora u kabini i drugog reda sedišta.

Sudeći po fotografiji koja je objavljena na Facebook-u, Dacia bi mogla da ponudi kupcima i verziju sa 4 vrata.

Još uvek se ne zna da li je u pitanju vozilo iz pogona rumunskog proizvođača ili je "double cab" izašao iz radionice lokalne kompanije Romturingia koja je specijalizovana za modifikovanje modela marke Dacia u automobile za posebne namene i koja je zaslužna za prethodni Duster pik-ap.

Za razliku od prvobitnog modela, koji je konstruisan kao robustno i jeftino radno vozilo za terenske potrebe naftne kompanije OMV Petrom, pik-ap sa fotografije deluje skuplje i luksuznije, o čemu svedoče specijalne alu felne i krovni nosači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: