Top Gear je prošlost. Klarkson, Hamond i Mej na turneji

Ljubitelje automobilskog šou programa Top Gear obradovaće vest da trojica popularnih voditelja ostaju zajedno i nakon odlaska sa BBC-ja. Za sada je samo u planu svetska turneja sa nastupima uživo u arenama, ali verovatno nije daleko trenutak kada će Klarkson, Hamond i Mej pokrenuti sopstvenu TV emisiju o automobilima.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 13.05.2015.

10:09

Default images

Trojica bivših voditelja serijala Top Gear obnovili su saradnju a nekadašnji živi nastupi, poznati kao "Top Gear Live", preimenovani su u "Clarkson, Hammond & May Live", s obzirom da je BBC zadržao prava na ime emisije.

Kao najavu svetske turneje koja će obuhvatiti tri kontinenta i trajati od maja do kraja novembra ekipa je snimila tri kratka video klipa koji nagoveštavaju dobru zabavu i tipičan "top gear" humor:





Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: