Da li je ovo novi Audi R8?

Na internet je procurila fotografija za koju se pretpostavlja da prikazuje Audi R8 druge generacije koji će imati premijeru na predstojećem ženevskom salonu automobila.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 26.02.2015.

09:57

Default images

Iako autentičnost fotografije za sada nije potvrđena, automobil izgleda upravo onako kako se očekuje.

Osim toga, oblik farova i usisnika vazduha na braniku podudara se sa dizajnom ovih elemenata na "tizer" fotografiji koju je nedavno objavio Audi.
U svakom slučaju, očekujemo da se nemački proizvođač uskoro oglasi saopštenjem i prvim zvaničnim fotografijama novog R8, s obzirom da nas od početka auto-salona u Ženevi deli svega nekoliko dana.

Za sada je poznato da Audi R8 druge generacije deli platformu sa Lamborghinijem Huracan, a trebalo bi da bude dostupan u dve verzije. Obe će pogoniti 5.2 litarski V10 motor, koji će u osnovnoj verziji razvijati oko 540 ks dok bi snažniji mogao da proizvodi 610 ks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: