Ford Fiesta Trend za 99 evra mesečno

Ford je zainteresovanim kupcima u Srbiji ponudio model Fiesta sa 1.25 litarskim benzinskim motorom na lizing uz mesečnu otplatu od 99 evra.

Automobili

Izvor: PR

Ponedeljak, 22.12.2014.

12:26

Default images

Model koji je na akciji ima 5 vrata, paket opreme Trend, metalik boju i motor sa 82 KS. Maloprodajna cena ove Fieste iznosi 9.990 evra, a kupac koji se odluči za lizing aranžman u trajanju od pet godina (60 rata), na početku će platiti učešće od 3.712,28 evra i još 1.665 evra na kraju aranžmana .

Troškovi obrade lizinga iznose 149,86 evra. Sve navedene sume u evrima su u dinarskoj protivvrednosti.

Paket Trend između ostalog sadrži ABS i ESP sisteme, prednje vazdušne jastuke za vozača i suvozača, manuelni klima-uređaj, "MyKey" sistem koja omogućava roditeljima da postave određene restrikcije mladim vozačima, elektropodesive grejane retrovizore, vozačevo sedište podesivo po visini, kožni volan sa audio komandama, radio/CD/MP3 uređaj sa 6 zvučnika i USB priključkom....

Potencijalnim kupcima nudi se još jedna mogućnost - da svoj postojeći automobil bilo koje marke (ne stariji od osam godina) iskoriste za učešće prilikom kupovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: