FIAT osvežio putnički Doblo

Posle teretne verzije, FIAT je za 2015. obnovio i Doblo sa putničkom kabinom.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 12.12.2014.

13:56

Default images

Od 2015. na putevima će biti više "nasmejanih" automobila, zahvaljujući novoj maski koja krasi prednji deo FIAT-a Doblo.
Pored maske hladnjaka, italijanski proizvođač potpuno je redefinisao dizajn farova i prednjeg branika, dok je zadnji deo vozila uz izuzetak stop svetala i panela ispod prozora ostao nepromenjen.
Izmene u unutrašnjosti vozila obuhvataju redizajniranu instrument tablu i volan, nove dezene i boje presvlaka i tapacirunga, a u FIAT-u kažu da je buka u kabini smanjena zahvaljujući poboljšanoj zvučnoj izolaciji.
U ponudi će i dalje biti verzije sa kraćim i dužim međuosovinskim rastojanjem, odnosno sa 5 i 7 sedišta, kao i model sa nadograđenom kabinom.
Na raspolaganju će biti dizelaši, 1.6 MultiJet II, u verzijama sa 90 ks i 105 ks, i 2.0 litarski agregat sa 135 ks.

Od benzinskih varijanti, dostupni su 1.4 litarski motor sa 95 ks i 1.4 TurboJet sa 120 ks, koji se može naručiti i u verziji sa pogonom na komprimovani prirodni gas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: