Volkswagen Up! sa sportskim imidžom

Najmanji Volkswagen dobio je verziju Street Up! koja je dizajnirana da privuče mlađe kupce i one koji vole da njihov automobil izgleda kao sportski model.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2014.

14:15

Default images

Nemački proizvođač do sada je predstavio brojne podvarijante svog malog gradskog modela Up!, a najnovija verzija razlikuje se od standardnog modela po sportskim stilskim detaljima na spoljašnjosti i u enterijeru.

Crni eksterijer prošaran je ukrasnim srebrno-žutim trkačkim prugama, a paket obuhvata i hromirane okvire svetala za maglu, srebrna kućišta retrovizora i specijalno dizajnirane 16 inčne alu felne.
Osim toga, Street Up! ima i sportski podešeno oslanjanje, posebne presvlake sedišta koje prate dizajn spoljašnjosti, a standardni delovi opreme su i klima uređaj i RCD 215 audio sistem.

Ipak, VW Street Up! neće zadovoljiti istinske ljubitelje sportskih automobila, s obzirom da je motorizacija ostala ista kao kod standardne verzije.
Kupcima su na raspolaganju varijante sa trocilindričnim 1.0 litarskim benzinskim motorom sa 60 i 75 ks, kao i verzija sa 68 "konja" koja kao pogonsko gorivo, osim benzina, koristi i komprimovani prirodni gas.

Početna cena za model VW Street Up! u Nemačkoj iznosi 13.575 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: