Hamond slupao Jaguar F-Type u novom Top Gear specijalu

Voditeljima emisije Top Gear dozvoljeno je mnogo toga što "običnim" automobilskim novinarima nije, pa čak i da slupaju test vozilo vredno preko 100.000 evra.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 28.10.2014.

18:34

Default images

U najavi specijala, "The Perfect Road Trip 2", u jednoj sceni na trkačkoj stazi vidi se kako Ričard Hamond gubi kontrolu nad Jaguarom F-Type R Coupe i udara u ogradu pored piste.

Pre nego što su stvari krenule loše po njega, Hamond je ušao u krivinu prilično ležerno, upravljajući automobilom samo jednom rukom. Kada se Jaguar oteo kontroli, voditelj je zgrabio volan sa obe ruke, ali je već bilo kasno.

Srećom po Hamonda, brzina vozila u trenutku nesreće nije bila velika, pa udarac u ogradu nije bio mnogo jak. Ipak, udes će svakako zaboleti onoga ko će morati da pokrije troškove opravke Jaguara, s obzirom da cena modela F-Type R Coupe iznosi od 85.000 funti (oko 107.000 evra), pa naviše.

Pogledajte kako je Hamond slupao Jaguar u novom specijalu Top Geara (scena udesa počinje posle jednog minuta i 50 sekundi videa):



Saznajte više o modelu Jaguar F-Type Coupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: