KV: Pijan svaki sedmi zaustavljeni vozač

Tokom akcije pojačane kontrole saobraćaja koja je sprovedena proteklog vikenda na području Kraljeva, policija iz tog grada utvrdila je da je svaki sedmi kontrolisani vozač bio pod dejstvom alkohola.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.10.2014.

13:21

Default images

Od ukupnog broja sankcionisanih prekršaja, čak 90 odsto se odnosilo na alkoholisanost vozača, saopšteno je u Policijskoj upravi Kraljeva.

Tokom akcije, kontrolisano je 380 vozila i tom prilikom su sankcionisana 62 prekršaja, od kojih 55 prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i jedan prekršaj upravljanja vozilom pre sticanja prava na vožnju.

Policija je iz saobraćaja isključila svih 56 vozača, a deset vozača je zadržano do istrežnjenja, jer su u krvi imali više od 1,2 promila alkohola i oni će, po isteku zadržavanja, biti privedeni sudiji za prekršaje.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: