Hondina prodajna akcija do kraja oktobra

Kupci koji se u oktobru odluče za nabavku novog Honda vozila mogu da izaberu jedan od ponuđenih poklona uz kupljeni automobil.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 21.10.2014.

11:15

Default images

U zavisnosti od modela koji izaberu (Civic, Civic Tourer, Accord ili CR-V), Honda kupcima poklanja jednu od sledećih opcija: metalik boju, kasko osiguranje, dodatnu opremu, dve godine produžene garancije, multimedijalni uređaj ili automatski menjač po ceni manuelnog menjača.

Osim toga, Honda je u saradnji sa S leasingom obezbedila i posebne uslove finansiranja za sve modele, uz kamatnu stopu od 3.99%.
Svi zainteresovani kupci mogu detaljnije da se upoznaju sa aktuelnom akcijom u Delta sitiju u Beogradu, gde do 26. oktobra traje izložba Honda modela, ili do kraja meseca u prodajnim salonima ovog proizvođača.

Iz Honde podsećaju da je u toku i akcija "1.000.000km garancije na CR-V 1.6" koja traje do 31. oktobra. Akcija podrazumeva produžen garantni rok na motor i menjač, koji važi do 1.000.000 pređenih kilometara ili do isteka 10 godina od datuma početka trajanja garantnog roka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: