Volkswagen, Audi i Seat na sajmu u NS

Na 47. sajmu lova, ribolova, sporta i automobilizma, koji se u Novom Sadu održava od 1. do 5. oktobra, Porsche Novi Sad, ovlašćeni prodajno-servisni centar za Volkswagen, Audi i SEAT, predstaviće svoje modele na izložbenom prostoru u Master hali.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

08:49

Default images

Posetioci sajma imaće priliku da prisustvuju premijeri modela Volkswagen Golf Sportsvan.

U Novom Sadu biće izloženi i ostali modeli iz ponude nemačkog proizvođača, Golf koji 2014. puni 40 godina, zatim VW Up!, kao i restilizovani Polo, Passat, Volkswagen CC i krosover Tiguan.
Ljubitelji premijum segmenta imaće priliku da se detaljnije upoznaju sa zvanično izabranim svetskim automobilom za 2014. godinu, modelom Audi A3 sedan.

Štand će krasiti i dva atraktivna modela iz A4 porodice. Reč je o "kros" modelu A4 Allroad, i Audiju A4 Sport.

Publici će se predstaviti još i A6 Sport, kao i Audi Q3.
Volkswagen privredna vozila prikazaće svoje najpoznatiji model u putničkoj verziji – Volkswagen Caddy, koji će moći da se vidi u standardnom i Maxi izdanju.

Seat će biti prisutan sa sportskim modelom Leon FR sa 150 KS.

Porsche finansijska grupacija Srbije i za ovaj sajam automobila pripremila je posebne uslove kupovine vozila za sve one koji se odluče za finansiranje preko Porsche Mobility i Porsche Leasing.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: