FIAT 500X - prva fotografija

Iako FIAT i dalje pokušava da zadrži u tajnosti konačan izgled krosovera 500X, izgleda da mu to baš i ne polazi za rukom. Na internetu se pojavila prva fotografija ovog automobila snimljena u Italiji.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 16.09.2014.

07:23

Default images

Fotografija koja je objavljena na forumu magazina Quattroruote potvrđuje sve ono što smo do sada saznali o dizajnu spoljašnjosti modela 500X.

Prednji deo podseća na FIAT 500L Trekking, koji ima sličan zaštitini dodatak na donjem delu branika, ali i plastične elemente na blatobranima i na pragovima vozila.
Izvor: Quattroruote Forum
Mada 500X deli platformu sa modelom Jeep Renegade, dva automobil se vizuelno znatno razlikuju - kockasti Renegade je sušta suprotnost zaobljenom FIAT-u 500X.

Italijanski proizvođač najavio je da će novi krosover imati svetsku pemijeru na auto-salonu u Parizu, početkom oktobra, ali s obzirom da više nema šta da se krije, očekuje se da će FIAT i pre toga objaviti prve zvanične fotografije i tehničke detalje.

Podsećamo, FIAT 500X proizvodiće se u pogonu Melfi, u Italiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: