I Infiniti se pokorava kineskom kupcu

Infiniti će izaći u susret kupcima u Kini tako što će u ponudu svojih modela na tom tržištu uvrstiti limuzinu Q50 sa produženim međuosovinskim rastojanjem.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 20.08.2014.

11:45

Default images

Produženi Q50 maće premijeru na sajmu automobila u kineskom gradu Čengdu, krajem avgusta. Novi model dobija oznaku Q50L, i proizvodiće se i prodavati isključivo u Kinu.

U odnosu na standardnu verziju, Infiniti Q50L produžen je za 48 mm. Dužina automobila iznosi 4.852 mm, a razmak između prednjih i zadnjih točkova 2.898 mm, što će omogućiti veći komfor putnicima na zadnjim sedištima.

Automobil će biti pogonjen 2.0 litarskim četvorocilindričnim benzinskim motorom koji proizvodi 208 ks i 320 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Za prenos snage koristiće sedmobrzinski automatski menjač, sa komandama za manuelno menjanje brzina.

Pored brojnih bezbednosnih sistema asistencije, za potpuni užitak u vožnji kupcima je na raspolaganju multimedijalni InTouch HCI sistem i audio uređaj marke Bose sa 14 zvučnika.

Infiniti Q50L imaće na kineskom tržištu jaku konkurenciju među produženim kompaktnim premijum limuzinama, kao što su Mecredes C klase L, Volvo S60 L i BMW Serije 3 Li.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: