BMW ostao bez kože

Srećnici u SAD koji ovih dana očekuju da im stigne novi BMW i8 su dobili loše vesti - Bavarci zbog velike potražnje ne mogu da isporuče sve automobile sa željenom opremom, jer im nedostaje kože.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

11:33

Default images

Problem za BMW i njegove dobavljače pravi paket "Pure Impulse World" u kom su sedišta i enterijer presvučeni kožom "Carum Spice Grey Full Leather".

Dobavljač kože je objavio da ne može da odgovori na sve porudžbine, pa nemačka kompanija mora da se bori sa smanjenim zalihama.

Američki odsek BMW-a kao prelazno rešenje za avgust i septembar će prilikom isporuke i8 ukloniti paket "Pure Impulse" iz 163 vozila i ponuditi kupcima kožu "Tera World Exclusive Dalbergia Brown Leather".

Za one koji ne žele tu izmenu, kompanija će isporučiti i8 početkom 2015. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: