FIAT otvorio centar za obuku u Kragujevcu

Direktorka kompanije "FIAT automobili Srbija" (FAS), Silvija Verneti, otvorila je u utorak u Kragujevcu Trening centar odnosno Akademiju za obuku kadrova u oblasti postprodaje FIAT automobila.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 09.07.2014.

11:38

Default images

"Akademija ili Trening centar je praksa u našim fabrikama širom sveta, a ideja je da se obučavaju ne samo naši zaposleni, već i dobavljači, članovi prodajne mreže, kao i sve zainteresovane strane kojima ovaj centar može biti od koristi", rekla je Verneti.

Ona je dodala da je Trening centar površine 400 kvadratnih metara, da ima najsavremeniju opremu, kao i da predstavlja korak dalje u razvoju projekta FIAT automobili Srbija.

"U Trening centru pored pristupa modelima automobila postoji i virtuelna učionica gde će sve zainteresovane strane imati mogućnost da pored teorijskog znanja imaju i praktičan vid nastave", dodala je Verneti.

Prema njenim rečima, otvaranjem Akademije postiže se poboljšanje kvaliteta usluga, ali i poslovanja i znanja zaposlnih u FAS-u, koji su, kako je istakla, najveći adut, jer bez njih kompanija ne bi bila tu gde jeste.

Trening centar otvoren je u krugu fabrike FIAT automobili Srbija, a sastoji se od recepcije, kabineta za teoretsku nastavu, multimedijalne sale, prostora za dijagnostiku, kao i prostora za praktičnu obuku.

Kako je rečeno, Akademija trenutno ima jednog predavača, a od 2015. godine planira se angažovanje još jednog člana nastavnog osoblja, koji će doprineti ispunjavanju predviđenog kapaciteta centra.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: