Opel snizio cene modela sa bogatijim paketima opreme

Opel je potencijalnim kupcima u Srbiji ponudio svoja dva popularna modela, Corsu i Astru, sa višim paketom opreme Active, po nižim cenama.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 23.04.2014.

12:42

Default images

Na akciji je model Opel Corsa sa 1.2 litarskim benzinskim motorom sa 85 ks.

Paket Active između ostalog sadrži i klima uređaj, radio CD/MP3 plerej, 4 vazdušna jastuka, električne podizače prednjih stakala, putni računar, kožom presvučen upravljač sa audio komandama, prednja svetla za maglu, tempomat, centralno zaključavanje vrata sa daljinskom komandom, automatsko paljenje brisača, ABS, metalik boju...

Ovako opremljena Corsa tokom trajanja akcije košta 10.270 evra.
U ponudi je i model Astra sa 1.4 litarskim turbo-benzinskim motorom sa 140 ks. Ovaj automobil takođe je opremljen bogatim Active paketom, koji u slučaju Astre pored ostalog obuhvata automatski klima uređaj sa dve zone, radio CD/MP3 plejer 400 sa 7 zvučnika i USB priključkom, električne podizače prednjih i zadnjih stakala i putni računar.

U opremu spadaju i kožom presvučen upravljač sa audio komandama, prednja svetla za maglu, tempomat, senzor za kišu, automatsko paljenje svetala, aluminijumske felne od 17’’, ABS i ESP sistemi, metalik boja...

Astra Active prodaje se na akciji po ceni od 15.850 evra.

Za oba modela akcija će trajati do 30. juna 2014, a Opel odnedavno kupcima novih automobila u Srbiji obezbeđuje i dodatnu FlexCare garanciju na standardnu proizvođačku (2 godine i neograničena kilometraža) koja podrazumeva dodatne 2 godine ili 120.000 km, kao i 4 godine pomoći na putu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: