BMW Serije 2 Active Tourer sa sportskim imidžom

Možda nije napravljen za one ljubitelje BMW-a koji u automobilima te marke vide isključivo skrivenog sportistu, ali zahvaljujući M Sport paketu mini-van Active Tourer izgleda za nijansu opasnije od standarne verzije.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 27.03.2014.

09:35

Default images

Interesanto je kako nekoliko kozmetičkih intervencija, drugačije felne i vešto izabrana boja, mogu da promene imidž nekog modela.

BMW Serije 2 Active Tourer nije namenjen za jurnjavu po putevima, ali mu malo sportske šminke neće škoditi. M Sport paket, osim drugačijih branika i navedenih, specijalnih 17 ili 18 inčnih alu felni, podrazumeva i unapređeno upravljanje zahvaljujući izmenama u sistemu oslanjanja čime je auto spušten za 10 mm.
Active Tourer opremljen ovim paketom ima i zatamnjena stakla i diskretne "M" oznake na prednjim blatobranima.

Ekskluzivna je i "Estoril" nijansa plave boje spoljašnjosti, aerodinamični dodaci na pragovima i dve izduvne cevi na zadnjem delu automobila.
Plava boja prisutna je i u enterijeru, kao kontrast crnoj koja se nalazi svuda, pa i na stubovima i oplati krova, a multifunkcionalni kožni volan, ručica menjača i oslonac za levo stopalo na podu dizajnirani su u "M" stilu.

Sportska sedišta su presvučena kombinacijom platna i Alcantara materijala.
Ipak, kupci koji se odluče za M Sport paket neće moći da računaju na snažnije motore od onih koji su dostupni u standardnoj verziji BMW-a Serije 2 Active Tourer.

U pitanju su benzinci, 1.5 litarski trocilindraš sa 136 ks i dvolitarska jedinica sa 231 ks, kao i 2.0 litarski dizelaš koji proizvodi 150 ks.

Više fotografija možete pogledati u našoj Galeriji.

Saznajte više o modelu BMW Serije 2 Active Tourer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: