Otkazan 46. Srbija Rally

Posle najave da je u petak 19. jula startovao 46. Srbija Rally, danas saznajemo da je takmičenje otkazano.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 20.07.2013.

17:07

Default images

Prema saznanjima domaćeg automobilskog portala Plumrace, negativni izveštaja Uprave saobraćajne policije iz Užica razlog je za otkazivanje takmičenja. U Užicu je 20. jula održana konferencija na kojoj se novinarima obratio Ivan Jevtić direktor relija.

"Povod za otkazivanje 46. Srbija relija, ako tako mogu da kažem je iz tehničkih razloga. Pred nas su postavljeni zahtevi koje realno nismo mogli da ispunimo, drugim rečima zahtevano je da postavimo 832 saobraćajna znaka i da na određenim lokacijama „razvučemo“ 1.300 metara zaštitne barijere punjene vodom (džersi). Kako u Užicu i okolini fizički ne postoji tolika količina vertikalne saobraćajne siganlizacije, koju smo morali da postavimo, shvatio sam u kom pravcu sve to vodi i odlučili smo da otkažemo reli" rekao je Jevtić.

Odluku o otkazivanju takmičenja sa nevericom su primili kako takmičari, tako i predstavnici sredstava javnog informisanja.

"Strašno mi je žao svih takmičara i novinara koji su doputovali u Užice, a na kraju moraju da se vrate nezavršenog posla. Moram da naglasim da smo samo tokom dva dana na zavničnom sajtu relija imali više od 5.000 posetilaca iz više od 40 zemalja. Drugim rečima, vladalo je veliko intersovanje za našima takmičenjem, ali smo ga zbog pomenutih razloga morali da otkažemo" dodao je Jevtić.

Izvor: Plumrace.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: