Osveženi Suzuki SX4 na sajmu u Šangaju

Redizajnirana verzija prve generacije Suzukija SX4 imala je premijeru na auto-salonu u Šangaju. Predstavljen je model koji će se prodizvoditi i prodavati u Kini, a za sada nema informacija da li će restilizovani automobil proizvoditi i za evropsko tržište.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2013.

12:03

Default images

Jedan od najzanimljivijih automobila u segmentu kompaktnih "kros" vozila, Suzuki SX4, redizajniran je za kinesko tržište.

Restilizacija je obuhvatila prednji deo vozila - novi branik, izmenjen oblik farova, novu masku hladnjaka, kao i drugačija svetla za maglu i otvor za vazduh na donjem delu prednjeg branika.

Tu su još i redizajnirane alu felne, a preoblikovan je i zadnji branik. Zadržani su postojeći motori koji su se i do sada ugrađivali u kineski SX4. Reč je o 1.6 litarskom benzincu sa 110 ks i 1.8 litarskoj jedinici koja razvija 133 ks.
Foto: IndianAutosBlog.com
Osveženi SX4 proizvodiće se u Kini, u pogonu kompanije Chang'an-Suzuki, zajedno sa SX4 S-Cross modelom koji je imao premijeru na auto-salonu u Ženevi 2013.

S obzirom na veliku popularnost ovog automobila u Srbiji, za nas bi bilo zanimljivo kada bi se redizajnirani model proizvodio i u Suzukijevoj fabrici u Mađarskoj.

U tom slučaju, ovaj automobil bi bio dostupan na našem tržištu i nakon što počne da se prodaje S-Cross, a s obzirom na pristupačnu cenu, sigurno je da bi u Srbiji i dalje imao svoje kupce.

Pročitajte više o drugoj generaciji Suzukija SX4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: