Kako do polovnjaka sa garancijom?

Toyota Centar Beograd od 17. septembra svojim kupcima u Srbiji daje šestomesečnu garanciju pri kupovini korišćenog vozila iz njihove ponude.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2012.

10:25

Default images

Ovlašćeni Toyotin partner u našoj zemlji, firma Toyota Centar Beograd, osim prodaje novih modela japanske kompanije ima u sklopu svog prodajnog centra i zatvoreni salon proverenih korišćenih vozila.

U ovoj firmi kažu da davanjem garancije na korišćena vozila koja su u ponudi, Toyota Centar želi da svojim kupcima pruži dodatnu sigurnost u kvalitet i pouzdanost korišćenih vozila koja prodaje.

Osnovni garantni rok za vozilo je 6 meseci ili 5.000 pređenih kilometara od dana preuzimanja vozila. Garancija prestaje da važi kada je jedan od tih uslova ispunjen.

Garancija obuhvata motor, menjač i karoseriju. Preduslov za ostvarivanje garancije je obavljen servis u Toyota Centru Beograd u roku od 15 dana od preuzimanja vozila. U Toyota Centru napominju da se garancija ne odnosi na vozila koja se prodaju komisiono.

Kompletna ponuda Toyotinih korišćenih vozila može se pogledati na sajtu Toyota Centra.

Pogledajte koje će premijere Toyota imati na auto-salonu u Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: