Škoda Yeti za 2013.

Tri godine nakon predstavljanja, Škoda priprema osveženu verziju krosovera Yeti za 2013. godinu. Prototip novog Yetija snimljen je tokom testa u vožnji, a automobil koji se vidi na špijunskim fotografijama maskiran je na prednjem i zadnjem delu kamuflažnim folijama.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2012.

12:59

Default images

I pored toga, neke promene se već sada naziru. Yeti će imati redizajniran prednji branik, sa preoblikovanim otvorima za vazduh na njegovom donjem delu.

Očekuje se da će prednje svetlosne grupe takođe biti blago restilizovane, kao i završni deo haube na kom se nalazi Škodin znak.
Mesta koja maskirna folija pokriva na zadnjem delu vozila ukazuju na to da su Škodini dizajneri napravili izmene i na zadnjem braniku, kao i na grafici stop svetala.

Pored manjih poboljšanja u enterijeru, očekuje se da Škoda kupcima ponudi širu paletu pogonskih agregata koji će imati manju potrošnju goriva u odnosu na motore koji pokreću aktuelni model.

Redizajnirana Škoda Yeti biće predstavljena na auto-salonu u Parizu, u septembru 2012. godine.

Pročitajte o novom modelu Škoda Rapid za evropsko tržište.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: