Smart For-Us pickup koncept

Smart će na sajmu automobila u Detroitu u januaru 2012. prikazati koncept pick-up For-Us.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2011.

19:15

Default images

Iz ove nemačke kompanije kažu da For-Us predstavlja potpunu suprotnost, velikim, “nabudženim” pik-upovima. Ovaj koncept zamišljen je kao lifestyle vozilo za “mlade i mlade duhom kojima je bitno da nihov automobil ne zagađuje okolinu i da zauzima što manje prostora na pretrpanim putevima”.

Da bi ispunili takav projektni zadatak, inženjeri i dizajneri Smarta napravili su kompaktno vozilo koje je dugačko 3.547 mm, široko 1.506 mm i visoko 1.701 mm.
For-Us će napred imati dva sedišta, dok je na zadnjem delu predviđen je otvoreni teretni prostor dužine 900 mm u koji se mogu smestiti dva elektrobicikla. Za ove električne dvotočkaše u Smartu su obezbedili i odgovarajuće priključke za njihovo punjenje.

Smart For-Us pokreće elektromotor od 75 ks (55 kW), identičan onom koji koristi električni Smart For-Two, a maksimalna brzina koju će ovaj koncept razvijati iznosi 120 km/h.

Koliko studentkinja stane u Smart?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: