Pijani vozač naleteo na policajce

Policajac Milenko Vuković teško je povređen, dok su njegove kolege Marko Lučić i Goran Ivanović zadobili lakše povrede kada ih je dok su stajali pored službenog automobila udario pijani vozač Marinko N. saopštila je policija u Vrbasu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 04.08.2010.

10:04

Default images

Kako se navodi u saopštenju, Marinko N., vatrogasac u vrbaskoj brigadi, u trenutku nesreće imao je 1,1 promila alkohola u krvi.

Nesreća se dogodila u Ulici Svetozara Markovića u Vrbasu, u noći između 31. jula i 1. avgusta. Kako nezvanično saznajemo, dežurni policajci policijske stanice Vrbas u redovnoj patroli zaustavili su službeni automobil kako bi sa puta pomerili poluobnaženog mladića koji je prema sumnjama bio pijan ili pod dejstvom narkotika.

Na zaustavljeni policijski automobil na kome su, kako tvrde u policiji, bila upaljena četiri žmigavca i rotaciono svetlo naleteo je Golf kojim je upravljao Marinko N. (28) iz Vrbasa.

Milenko Vuković zadobio je težu povredu noge i zadržan je u Opštoj bolnici u Vrbasu, dok je kolegama Lučiću i Ivanoviću pomoć ukazana na licu mesta.

Protiv Marinka N. biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je odgovoran za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Pijani vozač ispred Skupštine

Sistem protiv pijanih vozača

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: