Honda CR-V za 21.990 evra

U susret beogradskom sajmu automobila, Honda Srbija je potencijalnim kupcima ponudila model CR-V obogaćen paketima Multimedia Edition i Limited Edition po promotivnim cenama, dok najjeftnija verzija, 2.0 i-VTEC benzinac sa 155 ks, prednjim pogonom i paketom Comfort košta 21.990 evra.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 27.01.2015.

13:54

Default images

Paket Multimedia Edition sadrži integrisani HD Touch Screen veličine 7 inča i navigacioni uređaja sa licenciranim mapama Srbije i Evrope, HD kameru za vožnju unazad, DVD plejer, Bluetooth konekciju za mobilni telefon, Hands-free uređaj, konekciju za USB i iPod i slot za SD karticu.

Za kupce koji žele da se njihov CR-V stilski razlikuje od ostalih, pripremljen je dodatni paket Limited Edition u koji spadaju zadnji spojler sa integrisanim stop svetlom, sportska prednja maska, ukrasi za maglenke ili lajsne na vratima, kao i hromirani ukras za izduvnu cev.
Obe opcije, Multimedia Edition i Limited Edition, integrisane su u neki od postojećih paketa opreme: Comfort, Elegance, Lifestyle i Executive.

Tako, na primer, tokom trajanja predsajamske akcije, Honda CR-V 2.0 i-VTEC 4WD Comfort (Multimedia ili Limited Edition) košta 24.900 evra.

Cena osnovnog dizelaša, 1.6 i-DTEC Comfort sa 120 ks i prednjim pogonom, u verziji Multimedia ili Limited Edition iznosi 25.900 evra.

Honda Srbija je obezbedila i finansiranje putem lizinga uz kamatnu stopu od 3,99% , a akcija traje do isteka zaliha vozila na lageru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: