BG: Izmeštanje teretnjaka iz centra od 22. decembra

Preusmeravanje teretnog i tranzitnog saobraćaja iz centra Beograda, čime će pre svega biti rasterećene Karođorđeva i Ulica Kneza Miloša, počeće od ponedeljka 22. decembra, najavio je gradski menadžer Goran Vesić

Automobili

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

12:36

Default images

"U prvo vreme ti kamioni biće vraćani na novootvoreni Pupinov most i neće biti kažnjavani, a kasnije, kada se vozači kamiona naviknu na novu saobraćajnu trasu, biće postupano po zakonu", rekao je Vesić gostujući na Studiju B.

On je istakao da su se otvaranjem Pupuninog mosta konačno stekli uslovi za veliku rekonstrukciju Karađorđeve ulice i dodao da su Karađorđeva ulica i Savamala postale mesto okupljanja Beograđana i gostiju prestonice.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: