Kuda sa skuterom preko zime?

Ako tokom zime ne planirate da vozite svoj skuter ili motocikl, a nemate gde da ga sklonite sa ulice, možete ga dati u "zimovnik" na čuvanje.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2014.

13:03

Default images

Svog dvotočkaša bilo koje marke možete sačuvati od loših vremenskih uslova tako što ćete ga tokom zime poveriti na čuvanje Verano Motorsu.

U toj kompaniji pokrenuli su i servisnu akciju provere ispravnosti skutera. Ako ste vlasnik nekog od dvotočkaša marke Peugeot, od decembra 2014, pa sve do kraja februara 2015. možete obaviti besplatnu kontrolu svog skutera.

Ukoliko se na kontrolnom pregledu uoči neki kvar, u istom periodu odobren je i specijalni popust na rezervne delove do 20%. Takođe, za vlasnike Peugeot skutera starijih od pet godina odobren je poseban popust do 50% za delove sa lagera.

Ako se ne odričete svog dvotočkaša ni tokom zimskih meseci, dodatnu opremu potrebnu za vožnju po hladnijem vremenu možete nabaviti takođe u salonima Verano&Alta Motorsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: