Nissan najavio novi mali krosover

Nissan će krajem oktobra na sajmu automobila u Sao Paolu prikazati koncept novog pod-kompaktnog krosovera, dok bi eventualna produkcijska verzija mogla da bude predstavljena 2015. godine.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 22.10.2014.

13:23

Default images

Na zatamljenoj fotografiji koju je kompanija objavila kao najavu premijere ovog vozila, može se videti da su dizajneri nastavili da slede stilski izraz karakterističan za novu generaciju Nissanovih SUV i krosover modela.

Sa novom maskom hladnjka na kojoj dominira hromirani ukrasni elemenat, i specifičnim LED farovima, kao i svojom siluetom sa naglašenim lukovima iznad točkova, koncept podseća na umanjenu verziju modela Qashqai.

Krov automobila je ofarban u različitu boju u odnosu na ostatak vozila, a primećuju se i specifični ukrasni krovni nosači.

Iako Nissan za sada nije otkrio više detalja, kao ni dimenzije vozila, po svemu sudeći reč je o automobilu koji je u klasi modela Juke. Postavlja se pitanje šta će biti sa tim modelom, ako se kompanija odluči za serijsku proizvodnju novog krosovera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: