Opel predstavio novi Vivaro Combi

Nakon teretne verzije, Opel će kupcima ponuditi i putničku varijantu nove generacije multifunkcionalnog modela Vivaro.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.09.2014.

15:09

Default images

Novi Opel Vivaro Combi ima tri reda sedišta i može da preveze do devet osoba.

Nasloni sedišta u drugom i trećem redu su podesivi, a oba reda sedišta mogu se po potrebi potpuno ukloniti, čime se dobija veliki koristan tovarni prostor.
Po prvi put ovaj model je dostupan sa Opelovim IntelliLink multimedijalnim uređajem sa sedmoinčnim ekranom osetljivim na dodir i navigacijom.

Mape je moguće ažurirati preko USB priključka, a kupcima je na raspolaganju i Bluetooth konekcija za telefonske razgovore i reprodukovanje audio sadržaja sa smartfona.

Kao opcija dostupna je i funkcija otključavanja vozila i startovanja motora bez ključa.
U ponudi su dva nova turbo-dizelaša, svaki u po dve verzije. Slabiji 1.6 CDTI dostupan je u varijanti sa 90 ks ili 115 ks, dok 1.6 BiTurbo CDTI proizvodi 120 ks ili 140 ks.

Opel tvrdi da je verzija sa 120 ks naročito ekonomična i da prosečna potrošnja iznosi 5,7 l/100 km.

Novi Vivaro Combi imaće premijeru na sajmu komercijalnih vozila koji se odražava u Hanoveru od 23. septembra do 2. oktobra. Početna cena ovog modela u Nemačkoj iznosi 30.327 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: