Galerija: Nissan 370Z NISMO za 2015.

Nissan će u septembru kupcima u Evropi ponuditi osveženu verziju modela 370Z koji je dorađen u sportskom odeljenju NISMO u Jokohami.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 26.08.2014.

10:27

Default images

Za one koji žele da voze sportski kupe koji se dizajnom izdvaja od većine sličnih modela na tržištu, Nissan 370Z je pravi izbor, naročito njegova NISMO verzija.

Novi 370Z NISMO ima restilizovan prednji branik sa velikim otvorima za vazduh uz dodatne usmerivače postavljene na krajevima, ispred prednjih točkova. Na vertikalne bočne otvore pod pravim uglom se nadovezuju nova dnevna LED svetla.
Zadnji branik takođe je preoblikovan dok se na njegovom donjem delu nalazi masivni difuzor i dve velike hromirane cevi izduvnog sistema.

Poseban akcenat ovoj verziji daju diskretne crvene linije na donjim delovima karoserije, kao zaštitni znak odeljenja NISMO.

U odnosu na prethodnu verziju redizajnirani su retrovizori i oplate na sajtnama, a vizuelni pečat automobilu daju specijalne 19 inčne alu felne u srebrno-crnoj boji.
I unutrašnjost predstavlja praznik za oči.

Nissan 370Z NISMO ima sportaska Recaro sedišta presvučena crvenom Alcantarom i crnom kožom.
Ispod haube smešten je poznati 3.7 litarski šestocilindrični benzinac koji u ovoj konfiguraciji proizvodi 344 ks.

Snaga se na točkove prenosi pomoću šestobrzinskog manuelnog menjača, a automobil iz mesta do stotke ubrzava za svega 5,2 sekunde.

Nissan je saopštio da je poboljšao oslanjanje, ali i zvučnu izolaciju kabine, sve sa ciljem da putnicima vožnja bude ugodnija.

Pogledajte galeriju fotografija Nissana 370Z NISMO za 2015.

Vozili smo: Nissan Juke NISMO.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: