Galerija: BMW Serije 3 GT prerušen u sportistu

Nemaju svi BMW modeli sportske M verzije. Jednostavno, nekima od njih zbog svoje primarne namene i funkcije ona nije ni potrebna. Ipak zahvaljujući dodacima koji su dostupni u okviru "M Sport" paketa, čak i BMW Serije 3 GT može da se od porodičnog automobila vizuelno pretvori u pravog sportistu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 17.06.2014.

13:01

Default images

BMW Serije 3 GT je model koji prema mišljenju mnogih ljubitelji nemačke luksuzne marke nije ni trebalo trebalo da bude napravljen.

Ipak, ovaj automobil pronašao je svoje mesto na tržištu i ciljnu grupu kupaca.
U odnosu na limuzunu Serije 3 ili BMW Serije 4 GranCoupe, GT ima svoje prednosti i adute koji će zadovoljiti potrebe porodičnih ali i poslovnih ljudi. Na primer, ovaj automobil ima više prostora za noge i glave putnik na zadnjim sedištima, uz praktična peta vrata kroz koja se lakše pristupa prtljažniku.

Pored toga, i sam prtljažni prostor je veći nego kod pomenutih modela, ali i od karavana Serije 3.
Sa druge strane, oni koji bi da kupe BMW u toj klasi a preferiraju sportski izgled, pre će se odlučiti za Seriju 4 GranCoupe.

Da i GT može da se "preruši" u sportistu pokazuje verzija opremljena "M Performance" detaljima i dodacima koja je fotografisana u BMW-ovom prodajnom salonu u Abu Dabiju.

Izloženi model je benzinac BMW 328i GT, a osim estetskih elemenata poput nalepnica i amblema u bojama koje su simbol sportskog "M" odeljenja, tu je i maska hladnjka u sjajnoj crnoj završnoj odbradi, te sportski branik sa bočnim spojlerima ispod usisnika za vazduh.
Paket obuhvata i kućišta retrovizora od ugljeničnih vlakana, specijalni difuzor na donjem delu zadnjeg branika, 20 inčne alu felne sa niskoprofilnim gumama, hromirane završetke izduvnih cevi...

Uz sve to lepo se uklapa i zadnji pokretni spojler, koji se već nalazi u standardnoj opremi BMW-a Serije 3 GT.

Pogledajte galeriju fotografija BMW-a 328i GT M Sport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: