Na prodaju 263 polovna službena vozila grada Beograda

Vozila će biti ponuđena kupcima na javnom nadmetanju koje će se održati u subotu 7. juna u Sava centru, a zainteresovani će moći da ih razgledaju od četvrtka 29. maja do 5. juna na parkingu kod Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 28.05.2014.

15:03

Default images

Gradske vlasti odlučile su da prodaju gotovo trećinu od ukupnog broja vozila koja su u vlasništvu različitih gradskih javnih preduzeća, a novac od prodaje biće uplaćen u fond za sanaciju štete od poplava. Oglas za prodaju automobila objavljen je u sredstvima javnog informisanja u četvrtak 29. maja, a detaljan spisak svih automobila može se naći na zvaničnom sajtu grada Beograda..

Vozila se kupuju u viđenom stranju i mogu se razgledati od 29. maja do 5. juna u periodu od 10 do 15 časova. Pravo na učešće u postupku prodaje imaju pravna i fizička lica koja uplate depozit od 20 odsto procenjene vrednosti vozila za koje su zainteresovani. Depozit se uplaćuje na račun javnog preduzeća u čijem je vlasništvu to vozilo, a svim učesnicima licitacije koji ne kupe vozilo depozit će biti vraćen u roku od pet dana od javnog nadmetanja.

Početna cena za najpovoljnije gradske polovnjake iznosi 18.000 dinara, a najskuplji automobil je Renault Latitude iz 2011. koji je procenjen na 2,32 miliona dinara. Među skupljim vozilima je i teretno vozilo marke Isuzu proizvedeno 2007. čija početna cena iznosi 2,1 milion dinara, navodi se u saopštenju gradskih vlasti.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: