Santa Fe jedan od najtraženijih

Za nešto duže od mesec dana od početka prodajne kampanje, tokom koje je verzija sa petostepenim automatskim menjačem ponuđena po ceni istog vozila opremljenog klasičnom, petostepenom ručnom transmisijom, Hyundai Auto je u Srbiji prodao četrdesetak vozila Santa Fe. Time je taj model trenutno jedan od najtraženijih u svojoj, SUV klasi.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 23.11.2007.

08:43

Default images

«U poređenju sa istim razdobljem prošle godine, odnosno od sredine oktobra do sredine novembra, prodaja modela Sante Fe je veća za više od četiri puta! Kupci ovog vozila su prepoznali našu poruku – po povoljnoj ceni nudimo veoma bogato opremljeno vozilo, sa vrlo dobrim voznim performansama i petogodišnjom garancijom», kaže direktor Hyundai Auto d.o.o, Slavc Habič.

Onima koji se opredele za verziju sa automatskim menjačem još uvek se pruža jedinstvena prilika da uštede nekoliko hiljada evra, u dinarskoj protivvrednosti.

Podsećamo da primamljiva ponuda važi za vozila sa pet i sedam sedišta, s pogonom na sva četiri točka, koje pokreće četvorocilindrični turbo dizel motor radne zapremine 2.188 kubnih centimetara sa 155 KS i maksimalnim obrtnim momentom od 343 Nm. Po fabričkim podacima postiže maksimalnu brzinu od 178 km/h, od 0 do 100 km/h ubrzava za 12,9 sekundi, a u mešovitom ciklusu troši samo 8,1 litra dizela na 100 km.

Vozila iz akcijske ponude su, inače, sa izuzetno bogatim Privilege paketom opreme, koji, između ostalog, čine ABS u kočnom sistemu, elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP), vazdušni jastuci za vozača i suvozača, prednji bočni vazdušni jastuci, bočne vazdušne zavese, automatski klima uređaj, servo asistencija u upravljačkom sistemu, elektronska blokada «paljenja» motora, daljinsko centralno zaključavanje, kožni paket, grejači sedišta, tempomat, kolo upravljača podesivo po nagibu i visni, putni računar, aluminijumski naplaci, svetla za maglu napred, krovni nosač...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: