Restilizovana Zafira

Restilizovana Opel Zafira će se naći u prodaji u februaru 2008. godine. Opelov monovolumen dobija i tri nova motora, 1‚6 litarskog benzinca, i dva 1,7 litarska CDTI dizela.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 23.11.2007.

09:18

Default images

Nakon predstavljanja druge generacije 2005. godine, Zafira je izbila u sam vrh klase kada je reč o prodaji. Početkom sledeće godine se očekuje da će dvomilioniti model sići sa proizvodnih linija.

Svetska premijera nove Zafire je zakazana za Auto salon u Bolonji u decembru 2007. godine, a Opelov monovolumen će se predstaviti u sportskijem i atraktivnijem izdanju, kojeg odlikuju novi elementi dizajna prednjeg i zadnjeg dela, poput dve providne 3-D ćelije u zadnjoj signalnoj grupi.
Zafirin zaštitni znak, sistem sedišta Flex7 je i dalje prisutan, tako da će varijabilnost enterijera po kome je ovaj automobil poznat nastaviti da pruža zadovoljstvo svojim vlasnicima.

Opel će u ponudu staviti i Zafiru sa pogonom na prirodni gas, kao i OPC verziju sa 240 KS.

Ono što dodatno vredi naglasiti je prisustvo tehnoloških noviteta poput sistema aktivnog oslanjanja IDSPlus, sa elektronskom kontrolom ogibljenja CDC (Continuous Damping Control).

Piše: Pavle Barta, Vrele Gume

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: