Toyota Supra već dobila modifikovanu verziju FOTO

Tek što je pre nekoliko nedelja predstavljena nova generacija Toyota Supre, popularni japanski sportista je već dobio modifikovanu verziju.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.02.2019.

18:50

Toyota Supra već dobila modifikovanu verziju FOTO
Foto: Toyota TRD

Tačno tri nedelja nakon što je prvi produkcijski model prodat za 2,1 miliona dolara na aukciji, Toyota Racing Development je predstavio GR Supra Performance Line Concept TRD.
Foto: Toyota TRD
Supra TRD Concept daje jasan uvid budućnim vlasnicima ovog modela na koji način mogu da modifikuju svoj automobil.
Foto: Toyota TRD
Međutim, ključna informacija je da Toyotino posebno odeljenje nije ništa menjalo na agregatu koji je pozajmljen od BMW.
Foto: Toyota TRD
Akcenat je bio na aerodinamici, pa se na Supra TRD Concept ističu prednji spoiler, pragovi, spojler na gepeku i još nekoliko detalja od ugljenih vlakana, a novina su i 19-inčne felne od kovanog aluminijuma.
Foto: Toyota TRD
Model koji je predstavljen pre tri nedelje u Detroitu ispod haube ima 6-cilindarski 3.0 litarski turbo benzinac razvijen u BMW-u.
Foto: Toyota TRD
Ovaj agregat u Supri proizvodi 340 ks i 495 Nm maksimalnog obrtnog momenta, što je 50-ak “konja” manje u poređenju sa BMW-om Z4 M40i.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: