Škoda Superb za 2019. FOTO

Najveća Škodina limuzina biće redizajnirana tokom 2019. godine, a fotografije pretprodukcijskog test vozila otkrivaju neke detalje restilizovanog Superba.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 19.01.2019.

09:10

Škoda Superb za 2019. FOTO
Foto: CarPix/Motor1

Aktuelna, treća generacije Škode Superb na tržištu je već 3 godine, što je period nakon koga većina proizvođača automobila praktikuje da "osveži" svoj model kako bi održao korak sa konkurencijom.

Pretprodukcijski primerak restilizovanog Superba snimljen je tokom testiranja u zimskim uslovima sa minimalnom kamuflažom. Maskirani su samo pojedini delovi spoljašnjosti na prednjem i zadnjem delu automobila i to elementima u boji karoserije koje je na prvi pogled teško uočiti.
Foto: CarPix/Motor1
Primetno je da se Škoda nije odlučila za veće kozmetičke zahvate, kao što je, na primer, to učinila prilikom kontroverznog redizjana modela Octavia, kada je potpuno promenila izgled farova.

Farovi su ipak unapređeni i sada su potpuno u LED tehnologiji, a minimalno su promenjena i stop svetla.
Foto: CarPix/Motor1
Što se tiče unutrašnjosti, ne treba očekivati veće intervencije s obzirom da je Škoda još ranije izvršila određene promene, poput uvođenja novog, 9,2 inčnog ekrana osetljivog na dodir koji opslužuje multimedijalni sistem.

Kada je reč o motorizaciji, najavljeno je da će restilizovani Superb, pored standardnih benzinskih i dizel agregata, dobiti i plug-in hibridni pogonski sistem, kao prvi Škodin produkcijski model koji će biti elektrifikovan na taj način.
Redizajnirani Superb imaće premijeru ove godine, ali njen datum još nije poznat.

Pretpostavlja se da će se to dogoditi tek nakon predstavljanja restilizovanog VW Passata, koji će debitovati takođe u 2019.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: