Land Rover Dicsovery Sport za 2019. dobija hibrid

Land Rover već radi na redizajnu Discovery Sporta, pet godina nakon debija aktuelne generacije.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.07.2018.

08:45

Land Rover Dicsovery Sport za 2019. dobija hibrid

Osim "osvežavanja" izgleda, SUV će dobiti i modifikovanu platformu koja će unaprediti komfor, proširiti prtljažni prostor i omogućiti mesto za baterijsko pakovanje.

Baterije će biti instalirane ispod poda tako da neće uticati na praktičnost i upravljivost vozila, dok snabdevaju elektromotor energijom.

Taj elektromotor će biti uparen sa novim trocilindarskim agregatom, pa se očekuje da hibridna verzija Discovery Sporta emituje oko 45 g/km CO, što će omogućiti ovom modelu da ispuni zahteve novog WLTB testa emisije štetnih gasova.

Nema informacija da li će Land Rover koristiti starter generatore ili elektrifikovane turbopunjače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: