Kako bi mogao da izgleda mali Maserati SUV?

Direktor FCA Serđo Markione najavio je početkom juna novi Maseratijev SUV kao deo novog petogodišnjeg plana italijansko američke grupacije.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.07.2018.

19:00

Kako bi mogao da izgleda mali Maserati SUV?

Uz nove generacije Ghiblija i Quattroportea, sići će i SUV niže klase od Levantea, pa već nedeljama se spekuiliše kako bi on mogao da izgleda.

Maserati je saopštio da će mali SUV imati idealnu raspodelu težine 50:50, najbolju u celoj klasi. Osim toga, imaće i najbolji odnos snage i težine, superiorno upravljanje, te hibridni pogon.

Mali Maserati SUV se verovatno neće razlikovati previše po dizajnu od Levantea, uz standardne Maseratijeve odlike.

I dalje može damo da se spekuliše i koji će pogon imati, a najčešće se pominje neka ublažena varijanta 3,8-litarskog V8 iz "slabijeg" Levantea GTS u kojem ima 550 KS i 730 Nm obrtnog momenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: