Kia "osvežila" Picanto – nije samo "šminka"

Južnokorejski proizvođač Kia osvežila je svoj malo gradski model Picanto sa novim, snažnijim pogonom.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 07.07.2018.

17:30

Kia
Foto: Kia

Novi Picanto dobio je 1,0-litarski T-GDI turbo agregat sa 99 KS i 176 Nm pri svega 1.500 obrtaja.

Uparen sa petostepenim manuelnim menjačem ovaj Picanto može da ubrza 0-100 km/h ua 9,6 sekundi uz maksimalnu brznu od 180 km/h.

Novi trocilindarski turbo agregat ima direktno ubrizgavanje i ispunjava poslednje Euro 6d norme emisije štetnih gasova.

Novi motor će biti dostupan isključivo u GT-Line i GT-Line S paketima, koji dolaze sa sportskim branicima, velikim usisnicima vazduha i crvenim detaljima na prednjoj maski, zadnjem branku i pragovima, uz difuzor i dvostruki izduv, uz 16-inčne aluminijumske felne.

Ovi paketi opreme uključuju i bi-funkcionalni projektor u farovima sa LED DRL-s i LED zadnjim svetlima, crno-crvenu kombinaciju kože, pedale od nerđajućeg čelika, automatsku klimu i 7-inčni multimedijalni sistem sa Android Auto i Apple CarPlay i bezičnim punjačem.

Početna cena bi na većini evropskih tržišta trebalo da bude oko 15.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: