Mercedes otkriva unutrašnjost novog GLE

Nemački proizvođač objavio je dizajnerske crteže kokpita nove generacije svog SUV-a srednje klase.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 05.07.2018.

16:45

Mercedes otkriva unutrašnjost novog GLE

Mercedes je na taj način nagovestio izgled putničke kabine modela GLE za 2019. koji je već u pripremi i koji je nedavno snimljen tokom test vožnje gotovo bez ikakve “kamuflaže”.
Kao što se i očekivalo, proizvođač iz Štutgarta nastavio je sa trendom uvođenja potpuno digitalne komandne table u svoje nove automobile.

I dok se u novoj A klasi ona sastoji od dva povezana displeja od 10,25 inča, u GLE će ovi ekrani biti veći i imaće dijagonale 12,3 inča.
Umesto dosadašnjeg COMAND multimedijalnog sistema, sledeći Mercedes GLE biće opremljen novom MBUX multimedijom, koja je debitovala upravo u pomenutoj A klasi za 2018.

Najavljeno je i da će novi multifunkcionalni volan imati 18 komandi, kao i 2 mala tačpeda.
Na crtežima se između prednjih sedišta nazire elegantno dizajnirana centralna konzola.

Novi Mercedes GLE trebalo bi da bude predstavljen u narednim mesecima, a ovaj automobil u prodajne salone stiže najverovatnije početkom 2019.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: