Fifth Gear i Tif Nidel vraćaju se na mali ekran

Prošlo je skoro dve godine otkako je voditelj i vozač Tif Nidel objavio kraj automobilskog serijala Fifth Gear. Međutim, Nidel je u četvrtak na Twitteru najavio povratak popularne emisije od septembra 2018.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 15.06.2018.

11:10

Fifth Gear i Tif Nidel vraćaju se na mali ekran
Tif Nidel (Screenshot YouTube)

Za sada nije poznato više detalja o novoj sezoni, osim da će se Fifth Gear emitovati na Quest TV kanalu i da će osim Nidela jedan od voditelja (i test vozača) ponovo biti Džejson Plato.

Takođe, ne zna se ni da li će format emisije ostati isti kao što je bio do 2016, pre gašenja. Poznati automobilista Tif Nidel (66) kao voditelj emisije o automobilima najpre se oprobao u serijalu Top Gear, u periodu od 1987. do 2001, da bi po ukidanju ovog šou programa godinu dana kasnije počeo da vodi tek pokrenuti Fifth Gear.

Iako je donekle bio u senci obnovljenog Top Gear-a, Fifth Gear je imao posvećenu i vernu publiku, koja je ostala uz emisiju tokom mnogih promena koje su se dogodile za 15-ak godina emitovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: