Peugeot najavio premijeru novog modela

Francuski proizvođač objavio je “tizer” za novi model a po svemu sudeći u pitanju je 508 karavan.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.06.2018.

19:33

Peugeot najavio premijeru novog modela
Peugeot 508 (ilustracija)

Šifovana poruka objavljena na društvenim mrežama, iza koje se nejasno nazire “tajanstveni” automobil, nagoveštava da je to Peugeot 508 SW. Peugeot je nakon predstavljanja limuzinske verzije novog 508 najavio da će uskoro uslediti i karavan, a očekivani termin za premijeru SW varijante je sajam automobila u Parizu, koji se održava u oktobru. Do tada, francuska kompanija trebalo bi da otkrije tehničke detalje i da objavi zvanične fotografije novog karavana.

Kupci koji cene praktičnost očekuju da će u Peugeotu 508 SW dobiti značajno veći prtljažnik od onog iz limuzine koji iznosi 487 l. Dizajn prednjeg dela automobila biće preuzet od sedan verzije, baš kao i motorizacija.

Na raspolaganju je paleta benzinskih i dizel agregata u rasponu snage od 128 ks (94 kW) do 222 ks (163 kW).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: