Prodali 3 automobila čim je Hamond slupao Concept One

Kompanija Rimac primila je tri narudžbine za svoj supersportski električni model u istom danu kada je britanski voditelj doživeo udes u Švajcarskoj.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 30.05.2018.

10:52

Prodali 3 automobila čim je Hamond slupao Concept One
Screenshot YouTube

Pre skoro godinu dana, 10. juna 2017, Ričard Hamond imao je udes na snimanju emisije Grand Tour, kada je izgubio kontrolu nad električnim sportskim automobilom Rimac Concept One. Vozilo je izletelo sa puta, prevrnulo se i zapalilo, a Hamond se na sreću izvukao samo sa povređenom nogom.

Bio je to težak dan za popularnog britanskog voditelja, kao i za čitavu ekipu serijala Grand Tour, a ispostavilo se da je hrvatski proizvođač električnih supersportskih automobila od svega toga profitirao.

Naime, kako kaže direktor prodaje kompanije Rimac, Krešo Ćorić, udes u Švajcarskoj predstavljao je “najbolju reklamu ikada”, jer su istog dana pristigle 3 narudžbine za Concept One, automobil vredan blizu milion evra.

U razgovoru za Autocar, Ćorić je kazao da je sama nesreća zaista bila veoma ozbiljna i zastrašujuća i da su u kompaniji bili zabrinuti.

"Sve je moglo da se završi i drugačije, pa da na kraju svi budemo prinuđeni da potražimo novi posao", priznaje šef prodaje u kompaniji Rimac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: